Active Drops Kabızlık Giderici Kullananlar

Goji Berry Kurt Üzümü ile Zayıflayanlar

Bio Tox Krem Eczanelerde Satılıyormu

Doğal Mide Kelepçesi Kullanıcı Yorumları

Facebook 101 Okey Plus Ban Kaldırma Şikayetleri

Şikayet Kutusu 24 Haziran, 10:51'de eklendi

Daha önce de facebook 101 okey plus şikayetleri başlıklı konuda neden facebook 101 okey plus beni banladı şeklinde şikayet yazanlar olmuştu. Bu şikayeti de başka bir facebook kullanıcısı sitemizde paylaşılmasını rica etti. Biz de ricasını kırmayarak facebook 101 okey plus şikayetleri başlıklığıyla yayınlamak istedik. Bu arada belirtmek isteriz ki facebook 101 okey plus hilesi ile ilgili kuracağınız uygulama ya da programlar bilgisayarınıza ve ya telefonunuza virüs bulaştırabilir. Bilginize…

Herkez gibi benim şikayetimde aynı. Kazanmak suçmu. Karşı taraf yada tekli oynadığım diğer oyuncular benim oynadığım masada sisteminizin dağıtmış olduğu elde bana daha şanslı el gelip kazanıyorum. Kaybeden kişi yada kişilerin sırf kaybettiği sebepten ötürü hile yapıyor die size msj gönderip sizde bunu dikkate alıp giriş engelleme hakkına sahip değilsiniz.

Siz nasıl ve ne hakla benim oyuna girişimi kısıtlarsınız. size atılan msjları adam gibi araştırıp öyle ban atın. Kafanıza göre kişi banlıyosunuz. Siz hayırdır ne hakkınız var. Bana ve tüm isyancılara bilgi msjı atmak zorundasınız. Sizin gaklarınızın olduğunu biliyorum. Ama sizde şunu bilin ki bizimde haklarımız var.

Yorumlar

Yazıya 93 yorum yapılmış. Sen de fikrini paylaş!

Batuhan Şahan 23 Ağustos 2016

Haksız yere ban yedim lütfen rica ediyorum kaldirirmisiniz 1 hafta oldu

Kürşat 30 Ocak 2017

Hicbirsey yapmadığım halde bugün 101 okeyden ortaklaşa oyundan ban yedim giremiyorum 120 ml gitti bi oyunum vardı onu da kapattiniz millet hile yapar ban yemez biz yaparız ban yeriz ayıptır yaaa adamlar kaybedince şikayet edio siz de banlionz kaç kere gördünüz beni hile yaparken haa ayıp değil mi insan hakkı nerde napalım yani gidip sizi dava mi edelim onu mu istiyor sunuz

nursen demir 20 Şubat 2017

eşlı oyunda rakibin ban atdığı taşı aldım dıye ban yedım elıme yarayan taşı almak hatmı lütfen banımı kaldırn arkadaşlar benı mle oynamak ıstıyo 12 yıldır ben bu sıtedeyım lutfennnn

Erol 23 Haziran 2017

Ortaklasa oyun oynamadigim halde ortaklasa oyun diyip banlandim bu oyunu biz nasil oynicaz haksizlik diz boyu sansi olan yukseleni hemen oyle banliyormusunuz eger bir ortak oyunum veya bende ekli arkadasla ayni masada yanyana oturmussam dahi bana sadece bi kanitla gelin birdaha hic kaldirmayin banimi ama oyle haksiz yere ban atmalari hic hos degil admin bu konu hakkinda ilgilenirsen iyi olucak bu sizin icin buyuk bi kayiptir unutmayin herkes cip almak zorunda birakiyorsunuz buda buyuk bi haksizliktir…

Adnan 1 Eylül 2016

Lan 101 okey plus o millete attığın engelleri aşarım ***.. Not: engel koyarak bi yere varamazsınz olan sadece size olur zararınıza..!

Sibel 6 Kasım 2016

Gerızekaalılar şirket yapmadım hkmmla aldım ceza verseniz cıp yükselince bam lan serfszn siz işte millet parasıyla alsn dye ceza vrysunuz amk

Yusuf 22 Mart 2017

Yeter artık bami kaldırın sizin yapacağınız işin .

mehmet eraslan 1 Eylül 2016

Facebook hesabim ortaklasa oyun nedeni ile kapatildi bir yanlislik yaptiniz herhalde ben kimseyle ortaklasa oyun oynamadim lutfen hesabimin ve cipkerimin acilmasini rica ediyorum

arzu 11 Ekim 2016

bir oyunum vardı onudabanladınız lütfen riceediyorum banımı kaldırın

mehmet eraslan 1 Eylül 2016

Ortklasa oyun nedeni ile engellendim inceleme yaoabilirsiniz kimseyle ortaklasa oyun oynamadim lutfen hesabimin ve ciolerimin geri yuklenmesini istiyorum

tuga vedat 3 Eylül 2016

SAYIN 101 okey yöneticileri ceza yedim farkındayım bazen küfürlü konuşmarım oldu ama onlarda hile yapıyor du lütfen kaldırın daha dikkatli olacağım bundan sonra lütfen kaldırın engelimi zaten bişey yazılmadı süreli veya süresiz bari bişey söyleyin ne zaman açılacak onu bilelim bekliyorum açmanızı iyi günler

zahit 7 Eylül 2016

Sayin idareci…okeyde hak etmedigim bir cezayla karsi karsoyayim.hic bir kurali ihlal ettigimi dusunmuyorum.ortaklasa oyun kufur iceren sozler gibi bir hata yapmadim.yapilan haksizligin duzeltilmesini ve cezamin kaldirilmasini rica ediyorum….saygilar

İbrahim 10 Eylül 2016

Ban yededim 5 ayı geçik süre önce hayla açılmadı ne zaman alılır

Emel uysal 17 Eylül 2016

4 5 ay oldu bu ne ya kaldırın artık şu cezayı yeter

Selçuk 27 Eylül 2016

Slm haksız yere ban yedim sırf bazı kişiler tarafından haksız ca şikayet edildim neden bu haksızlık

Selçuk 27 Eylül 2016

Slm engeli mi kaldırın

Senem nagihan 28 Eylül 2016

Lutfen engelimi kaldirin hatami bilmiyorum bile oyuna o kadar para verdim ve cok hile bazlarla oynadim maf ettilerr ayip oylw insanlari engellemiyorsunuz beni engelliyorsunuz ayiptirr bence lütfen en kisa zamanda oyunuma geri donmek istiyorum verdigim parayami emeyemi yanim simdiden tskler

Senemnagihan 28 Eylül 2016

Oyunuma donmek istiyorum en kisa zamanda yardim edin o kadar emek sarfettim para harcadim yaziktir simdiden tsklwr ne olur acilsin en kisa zamanda lütfen

Uğur 30 Eylül 2016

Hile yaptım kabul ediyorum 1 yıl oldu lütfen artık açın şu oyunu

Tacettin 5 Ekim 2016

Neden ban yedim açıklama istiyorum iki elkazaninca hemen şikayet ediyorlar sizde ceza veriyorsunuz lütfen cezami kaldırın çip lerimide geri yükleyin saygılar

mehmet 13 Ekim 2016

Sayin 101 okey yöneticileri ceza yedim farkındayım bazen küfürlü konuşmarım oldu ama onlarda hile yapıyor du lütfen kaldırın daha dikkatli olacağım bundan sonra lütfen kaldırın engelimi zaten bişey yazılmadı süreli veya süresiz bari bişey söyleyin ne zaman açılacak onu bilelim bekliyorum açmanızı iyi günler

mehmet 13 Ekim 2016

Allah askina acin artik oyunumu baska oynucak oyunum yok benim . senelerdir bu oyunu oynuyorum

Uğur 15 Ekim 2016

Haksız yere bamlandim oyunda yenemeyen insanlar sikayetyapiyor ve bizde engelleniyoruz böyle haksızlık olmaz ve benim 400 M vardı ben bunun hiçbirini hile yapmadım kaç sefer parayla satın aldım haksızlık bu açın benim engelimi

ramazan 23 Ekim 2016

hile yapmadım hile yaptın diyor

Hatice 26 Ekim 2016

İyi Akşamlar kolay gelsin cümleten.Arkadaşlar bazı haddini bilmez kişi veya kişiler tarafından arkadaşlık isteği kabul etmemek sebebiyle şikayet edilip rngellendim.Lütfen en kısa zamanda oyuna girmemi sağlayın.Siz yaptınız demiyorum ama oyunda haksızlık yapılıyor şirketçe oynuyanlar engellenmiyor hakkıyla oynayanlar engelleniyor hak reva mı bu lütfen ilgilenin..

Emrah 28 Ekim 2016

Kız arkadasımla oyun oynarken masamıza ıkı kısı gırdı sikayet nasıl oluyomus gorun dedi ve hile yapma nedenıyle kapandı dıye yazı geldı biz oyundayken anlamadım nedir bu sacmalık ?

yusuf 29 Ekim 2016

Haksız ban yedim.Ne kufur içerikli nede ortak oyun asla yok puanim yükseldi ondan mi.kaybedenler kufur edip sikayet ediyor.onlara bile cvp yazmıyorum.neden ban yedim.lutfen acarmisiniz puanimla birlikte cunki hiç suçum yok.

yusuf 29 Ekim 2016

Hiç suçum yok asla ne kufur ne ortak oyun.puanim yükseldi ban yedim kazanınca sikayet ediyolar galiba kufur varsa kabul ama asla hiç etmedim.Haksiz ban.puanimla birlikte acarmisiniz lutfen

şilan 30 Ekim 2016

sayın 1o1 okey plus yöneticileri 1 ay oldu kuzenime yardımcı olmak istedim oyundan atıldım hatamı biliyorum bunu nasıl actıracam bir daha yapmamak sözü veriyorum yardımcı olurmusunuz lütfen:( eger ki acılmıyacaksa lütfen söyleyin şimdiden tşkler

enes 2 Kasım 2016

ortaklaşa oyun ban yedim bu 3 oldu 500 m gitti her seferinde acın artık siz hile yapiyorsunuz sizi sikayet etmek laızm haksız ciplerimi aldiniz yapacanız işi aq insanlıkmı yaptınız acın artık yeter

Fırat Ökten 4 Kasım 2016

Hile yapmadığını halde oyunum kapandı bu nasıl sorumsuzluktur. Hileyi başkası yapar ucu bize dokunur böyle sistem görülmemiş bi an önce hesabimin açılmasını istiyorum 3 senedir oynadigim oyun bir kere olsun ceza yemedim hile yapmadım. En kısa zamanda açılmasını istiyirun.

Mehmet 5 Kasım 2016

Benm 101 okey 243 gün hala şikayet var nedir bu yanı bizimle dalgamı geçyorsunz ban küfur etmişsiniz diyor v yasklanmış bana ne zaman acılacak

recep 10 Kasım 2016

1 hafta banladınız ortaklaşa oyun sebebiyle yapmadığım halde 114 m çipim vardı onuda almışsınız yasak kaldırıldı eyvallah da kardeşim ciplerimi neden sıfırladınız ayipti r yazıktır be para verip cip alıyoruz çoğu insan aynı şekil yapıyor niye insanların hakkını yıyıyorsunuz çiplerinin bana iade edilmesini istiyorum böle bise olamaz ya oldu sayıyı yapalım herseferinde bamlayın sayıları sıfırlayın olabilirmi böle bise hakkımı yiyenin allah belasını versin şereften yoksunsanız onu bilemem karakterinizi sikim ozaman sizin ama biraz insanlık varsa içiniz de insanları kandırmayın insanlar üzerinden pirim yapmayın şu sayıları da geri verin amk yapacağınız iside duzg un yapın bu nedir

hacı gul 10 Kasım 2016

1sene oldu ne zaman ban i kaldiracaksiniz

Yunus 15 Kasım 2016

Rica etsem engeli kaldirabilirmisnz epey oldu hala acilmadi. Kaç ay oldu hala okey oynamadm lütfen artk

musa 16 Kasım 2016

bır yıloldu acılmıyor

musa 16 Kasım 2016

bır yıloldu acılmıyor artık acın

Buse 16 Kasım 2016

Hile yapmadığım halde okeyde engel atmışsınız el kazaninca illa hile mi yapmak lazım ahmaklar şikayet ediyor sizde ciddiye alıp engel atıyorsunuz sizinde allah belanızı versin ya engeli kaldırın yada sizi de şikayet edelim

Buse 16 Kasım 2016

Tek zevk alarak oynadığım okeydi onu da bazı ahmaklar in yüzünden engel attınız lütfen kaldırın!!!!!

ZERYAL 20 Kasım 2016

OYUNDA HİLE YAPMADIĞIMIZ HALDE BANLADINIZ BAŞKALARI ŞİRKET KURUP HİLE YAPIYO ÇİPLERİMİZİ ALIYOLAR SONRA BİZ BAN YİYİYORUZ BANI KALDIRIN BÖYLE YAPARAK İNSANLARI SOĞUTUYORSUNUZ OYUNDAN HAKKIMIZLA ALDIĞIMIZ ÇİPLERİ ALIYORSUNUZ BANI KALDIRIM BEN HİLE YAPMADIM

Hüseyin Demir 20 Kasım 2016

başkaları şikayet etmeyi alışkanlık yapmış her oyunu kaybettiğinde şikayet ediyorlar bu yüzden ban yedim rica ediyorum kaldırın banımı

Fatma bozan 21 Kasım 2016

kazan kazan adam yenildi diye kafasına gre şikayet ediyor bunlarda hemen ban veriyor ne salakça ya incele arkadaş geçmişi incele bakalım hileli oyun varmışmı beyinsizler

memet onder 21 Kasım 2016

okey yüzbir kullanıcısıyım 620m vardı hile yapmadıgım halde banyedim emege verilen saygısızca ve haksızca yapılmış bir darbedir bu gereginin yapılması ve hesabımın acılmasını önemlerica ederiz..

memet onder 21 Kasım 2016

hile yapmadıgım halde banyedim emegime yapılmış saygısızca bi darbedir.tüketici haklarına bildirdim ciplerimle birlikte hesabımın acılmasını acilen talep ederim..

memet onder 21 Kasım 2016

facabok 101 tarafından sürekli cip almaktaydım oynagım dürüst oyuna ve verdigim emege gerekli saygıyı ve dönüşü önemle ricaederim haksızca yapılmış bi darbedir bu…

memet onder 21 Kasım 2016

haksızyere ve gereksiz yere hesabıma yapılmış bi engelleme ve ciplerimi calma girişimidir yapılan bu haksızlıgı en yakınzamanda ciplerimin iyadesini isterim iyade olmadıgı taktirde gerekli tüm mecralara ve tüketici haklarına şikayet ve dilekce verecegim önemle ricaeder ve gereginin acilen yapılmasını talep ederim…

faysal önder 21 Kasım 2016

1 yıla yakın hesabım kapalı hile yapmadıgım takdirde hesabıma yapılmış haksızca bir ceza ve benzeri faktörler icerisinde yer almaktadır bunun cevabı ve acılımı benim tarafıma arz ve bilgi halinde ulaşmamıştır gerekli mecralar ve tüketici hakları icinde bulunarak tüm haksavunucu resmi mecralara başvurulucaktır hesabımın acılmasını acilen talep etmekteyim önemle geri dönüşünü rica ederim…

faysal önder 21 Kasım 2016

bu konun daha fazla uzatılmadan bana dönüşünü ve hesabımın acılmasını önemle rica ederim..

faysal önder 21 Kasım 2016

okey 101 pulustan aldıgım cipleri emegimle yükseltmeme ragmen 1 yıla yakındır kitlendi bana yapılmış haksızlıgı ve darbeyi göz önünde bulundurulmasını önemle rica ederim.aciliyetlen tşk

Demet 23 Kasım 2016

Açın okeyimi lutfen

Demet 23 Kasım 2016

Açın okeyimi lütfen Rica ediyorum ben hile yapmadım arkadaş yaptı ben ban yedim lutfen acarmisiniz

Demet 23 Kasım 2016

Açın oyunu lütfen ben hile yapmadım arkadaşım yaptı ama ben ban yedim Rica ediyorum 8 ay oldu acin

Isimsiz 23 Kasım 2016

Allah belanızi versin aldığımız çiplerin en sevdiklerinizden çıksın şerefsizler haksız yere engel atiyonuz

Erdinc 27 Kasım 2016

Haksız yere engel attınız lütfen kaldırın

Hamza savci 13 Aralık 2016

Kalktım sizinki

Cemil 7 Aralık 2016

Oyunda sansim açıldı diye sevinirken ban yedim neymiş ortaklaşa oyun oynadığım icin mis kardesim ortak oyun filan yok sistem nasil taş veriyorsa ona göre oynuyorum lütfen bu haksızlığı duzeltin ve engeli cip leri mi geri iade edin

halit 9 Aralık 2016

lütfen engelimi kaldırın bidaha asla konuşmam bile hile falanda yapmadım ben

Müslüm 10 Aralık 2016

Ben Hile Yapmadığım Halde Engellendim NE olur Hemen Açılmasını İstiyorum Ne olur.

Hamza savci 13 Aralık 2016

Arkadaş boş yere engel yedik kaldırın şunu

eren can 14 Aralık 2016

lutfen engeli kaldırırsmnz oyununuzu severek oynuyodum o kadar emgim bosuna gıtıt lıtfen kaldırın

İbrahim uğur 19 Aralık 2016

Sebebsiz yere ban yedim.Banımı kaldırırsanız sevinirim.Oyunda hile falan yapmıyorum acın lutfen hesabımı

bozer güven 22 Aralık 2016

2 sene oldu artık su engelimi kaldırın artık

Kadir 8 Şubat 2017

Ohaa 2 senedir acilmiyomu

anıl üresin 1 Ocak 2017

ben durduk yere ban yedim kimseye küfür etmedim hile yapmadım tek masada ben tek açtığım için RAKİPLERİM BENİ ŞİKAYET ETTİLER ve ban yedim bu banın kaldırılmasını rica ederim

nursen demir 11 Ocak 2017

eşlı oyun oynarken bırden ban yedım yazısıylan sitemden atıldım lütfen banımı kaldırımıınız tüm arkadaşlarım benı beklıyo 8 senedır oynuyorum

nursen demir 11 Ocak 2017

eşlı oyun oynarken hile yaptın diyerek ban yedım lütfen bu oyunun günde17 aat oynuyom ve arkadaşlarım benı beklıyo banımı kalrırımısınız tek eylencem bu benım

nursen demir 11 Ocak 2017

eşlı oyun oynarken hile yaptın diyerek ban yedım lütfen bu oyunun günde17 saat oynuyorum arkadaşlarım beni beklıyo banımı kalfırımısınız

nursen demir 11 Ocak 2017

lütfen banımı kaldırımısınız ben 68 yaşındayım tek eylencem bu

cuma koyuncu 14 Ocak 2017

Arkadaşlar ban landim cezam ne zaman biter

ali osman 21 Ocak 2017

Facebook um çalındı girdiğimde 101 okey plusa giremiyorum engelimi kaldırmanzi rica ediyorum

nevin karaali 23 Ocak 2017

ben hileli oyun yapmadım hileli oyundan kapatılmışım yazık yaaa bunu neye göre karar veriyosunuz başkalarının şikayetlerine göre değerlendirmek olur mu yöneticilerin dikkatine ..

nevin karaali 23 Ocak 2017

101 okey oyunundan hileli oyun dan kapatılmışım hileli oyun yapmadım lütfen başkalarının şikayetine göre değerlendirilmesin yenilen şikayet ediyo buna biz nasıl engel olacaz …

mehmet 25 Ocak 2017

banı kaldırımısınız

Kadir 8 Şubat 2017

Sizin yaptığınız o kadar ayıp ki sebepsiz yere bir iki tane gerizekali yüzüne hesabımı kapatıyonuz hile felan yapmadım ben 1 2 el kazanınca sebepsiz yere şikayet ediyorlar 1 oyunumuz vardı onuda kapattiniz girin bakın bakalım kaç kere nakit çekmişim ben size para kazandirdim ve sebepsiz yere ban yedim hesabım açılmassa size hakkımi helal etmiyom oyun yöneticileri.

Muhammed emin girgin 16 Şubat 2017

Hile filan yapmadım oyun donduğu zaman işlek taş attı veya taş çekemerim engeli kaldırır sanız sevinirim

Hasan 17 Şubat 2017

Arkadaşlarla eşli oynuyoz ne var bunda anlamadım eşli oyunda hepsi arkadaş hangi kurala uymadımda beni engellediniz çok saçma tanımadığım kişilerle ortak eşli oynanmaz heralde lütfen engeli kaldırır mısınız paramı da almayın emek verdim ben ona

Mehmet koç 28 Şubat 2017

Ben hile yapmadigim icin engellendim herkez yaoar bize kabak patlar ne olur aciklama yapın biz senelerce bosuna mi oynuyor uz bu oyunu kac defa hile yaptimda simdi boyle bir seyle karsilasiyorum cvo

yılmaz emre 9 Mart 2017

Neden banlandim benim okeyde tanidigim yok cip aktarimi filanda yok ben aldigim butun cipleri sitenizden aldim hilede yapmadim sacmalamayin

Cüneyt 13 Mart 2017

Ayiptir ya bi sucumuz yok engel yedin yok boyle bise amk

Bayram Delan 26 Mart 2017

Benide bu sabah durduk yere süresiz engelledilr. 23 M vardı. Lütfen engeli kaldırın kaç yıldır oynuyoz hergün5 pepsi alıp yükledik ayıptır yaaa. Kimse101 okey plus oynamasin para yi çok yaptın mı durduk yere ban yiyorsun. Sonra parani satıyorlar başkalarına

yavuz sen 1 Nisan 2017

slm admin banlandım ve benim tanımadıgm bir kişi taş verdgi için banlandım bana taş verdi suçu benmiyim ltfen kaldırırmsınız

Mehmet 4 Nisan 2017

Kac aydir oynuyorum ya ayip deilme size ortaklasa oyun yuznden ban girisim yasaklanmis ben daha dun aksam mac tane oyuna giripte yenildim bi bakin kufur edicem ya valla 750 mden 480 dustum sizjn o hile yapmayan kullanicilariniz sayesinde 480 m ye dustum 199 m oyuna girdjm ve 1 milyar oldum ilk defa daha 1 milyar olup oyun oynamadan yasakladiniz girisimi sizde Allah korkusu yok kiminle ortaklass oyun yaptigmi siyleyin yeminlen tm dicem lutfen tekar inceleyin 3 tane kiz 50 mlik masa kurup dolandiriyorlar bu sahislar bile bile 101 yiyip okey atip cikiyorlar bisy yapmiyorsun ayip deilmj dun 78 m girdim takip ediyorsunuz ya baksanixa adam eli cift diye 11 kirmixi atiyir oburune ciftte acamiyir oyun sonunda baksaniza hile yapanlar dolu siz beni banliyonuz hunkar murat abdurrahman selda selma bulut fatih bunlar hileci bunlar ama hala oyundalar ilgilensenize ilk defa 199 mye girp kazanmisim daha gun gecmeden ortaklasa oyun yuzunden ban yemisim ortaklasa oynadigim adamin adini soylryin elleri siz vermiyonuzmu milllete ozmn bana dun cift okey vermeseydiniz lan valla zoruma gidiyor ya ilginenin lutfen valla sucumu gosterin kim le ortaklasa oynamisjm diye tm dicem lutfen tekrar inceleyin lutfen ya

cuma 21 Nisan 2017

s.a sebebsiz yere banlanan arkadaşlar ben Cumhuriyet Başsavcılığı suç duyursunda bulundum parayla aldıgım chipler için suc duyursunda bulun suç duyursunda bulunmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir cuma_cumali@msn.com

Reşat Karamürsel 28 Nisan 2017

haksız yere ban yedim aylardır oyuna giremiyorum lütfen bu sorunu çözebilirmisiniz

ibrahim dölek 5 Mayıs 2017

Benim hesabim dün ban yemis ama ben hile yapmadkm banimi lütfen kaldirin bu haksizlik puanimi kiskanip bilerek sikayet ediyorlar okde tanidigim arkadaslarimla oynuyorum ama onlara cip yapmasina yardim etmiyorum digerleri gibi ne olur banimi kaldirin.

Halil elmas 9 Haziran 2017

Slm 101 yönetimin dikkatine ben yuzde 92 englliyim kac yildir acmiyorsunuz butun gun evde sandelyeye mahkum biriyim onla zaman geciriyorum sizden ricamim bu oyun cezami kaldirmaniz istiyorum

Yusuf şahin 20 Haziran 2017

Bu oyunda o puanlarda hile yapmayan kimse yoktur ilk başta uyarı yapmanızı tavsiye ediyorum böyle bişey olmamaz lütfen yardımcı olun bi daha olmucak lütfen hesabımı açın

Yusuf alihanoglu 12 Eylül 2017

101 okey hesabim sikayet tarafindan yasklanmistir lütfen hesabimi acin hile falan yapmadi sizden ricam lütfen acin ben bu oynun cok seviyom 162 m yapana kadar uldum ya lutfen acin

Ali Bilada 16 Ekim 2017

Bugün üç keZ çip yükledim ikisi yüklendi dediği halde yüklenmedi

alaeddin büyükardıç 30 Ocak 2018

el altı ve karşı masa sürekli ortak oynadılar ban yiyen nasıul ben oldum buna şaşıyorum ben engelli bi birey olarak çip alıp oynuyorum lütfen ban kaldırılmasını rica ediyorum

Sema Atak 2 Şubat 2018

Bugün durduk yere ban yedim adamlar küfretti seslenmedim internet im gitti bağlantınyavaşkadı özel taş verdiğim düşünüldü rica ediyorum banı kaldırın içeride çipim var 90!küsür milyon lütfen arz ederim kaldırın İnan’ın isteyerek ve bilerek yapmadım hile diyo hesabınız kapanmıştır diyor lütfen yardımcı olun hesabımı açın tüm samimiyetinle diyorum hiç bi suçum yok gile diyo ya bağlantı problemi yaşadım lütfen açın hesabını rica ediyorum çok teşekkürler umarım açarsınız açarsanız çok memnun olurum yardım edin lütfen tşkler

Sema Atak 2 Şubat 2018

Merhaba 101 OkeyPlus hesabım katatılmş Facebook Tarıfından hile diyor ben hile yapmadım lütfen hesabımı geri açın nasıl iş ya hile yapmadığım halde hile diyor içeride 93 milyon çip var lütfen açın hesabımı haksızlık ya olmayan şey yüzünden adı ban Mış bilmiyorum bile ne olduğunu şimdi burda öğrendim lütfen açın yapmadığın şey yüzden suçlamayın rica ediyorum tşkler

Sema Arak 2 Şubat 2018

Hesabımı açın lütfen rica ediyorum ayrıca kendi hesabıma giriş yapamadığım İçin size ordan yazamıyorum lütfen açarmışsınız hesabımı saygılarımla