Unbra Sihirli Sütyen Kullananlar

Slim line tea yorumlar nasıl

Celebrity Slim Ünlü Diyeti Yapanlar

Dermojel Kullananlar (Dermojel Yorumları)

Goji Berry Kremi Kullananlar

Kozmetik 26 Ocak, 23:59'de eklendi

Geçtiğimiz günlerde goji berry meyvesi ile kilo vermeye yardımcı olan ürün ile alakalı bilgileri paylaşmıştık. Bu yazımızda ise goji berry kremi kullananlar tarafından paylaşılacak olan yorumlara yer vermeye çalışacağız. Goji Berry ile alakalı paylaştığımız genel paylaşımda bu meyvenin bir çok şeye yaradığını söylemiştik. Hem zayıflama hem metabolizmanın düzenlenmesi hem güzellik vs.. bir çok sorunu gidermeye deva olan bu ürün ile güzelliğinize de güzellik katabilirsiniz. Yan etkileri noktasında satış sitelerinde bir malumata rastlamadık.

Goji berry kremi kullananlar

Goji Berry yüz kreminin satış fiyatı 59 TL’dir. Kullanımı ise çok basittir bu kremin. Yüzünüzü temizledikten sonra bir nohut kadar büyüklükte goji berry kremi hafif bir şekilde bastırarak masaj şeklinde uygulayınız. Stış sitelerinde belirtilen bilgilere göre ürünün içerisinde her hangi bir kimyasal madde bulunmamaktaymış. Fakat bizce bu türlü maddelerin oluşturulabilmesi için kimyasal maddelerin kullanması kaçınılmazdır. Yine de goji berry kremi kullanmadan önce cilt doktorunuza danışmanızda yarar vardır.

Siz de goji berry kremi kullananlar başlıklı bu yazımızda ürün ile alakalı düşüncelerinizi, aklınıza takılan her hangi bir soruyu paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Yazıya 29 yorum yapılmış. Sen de fikrini paylaş!

Selim 31 Ocak 2016

Türkiye’de goji berry yetişiyor mu? Bunun için gerekli şartlar nelerdir ve tohumlarını nereden bulabiliriz acaba? Lütfen yardımcı olur musunuz?

admin 1 Şubat 2016

Bildiğimiz kadarıyla Türkiye’de yetişmiyor Selim bey. Bu meyvenin menşei Tibet ve çevresidir. İyi günler.

Mehmet 21 Eylül 2016

Ben ziraat mühendisiyim denizli ve çevresinde üretimi başladı yaklaşık olarak 5 senedir devam etmekte yabani ağacına benzer bir yapısı var.Tohumunu bulabilirsiniz

selma 18 Ocak 2017

Arkadaşlar hiç bir şekilde inanmayınız bende sipariş verdim gelmeden araştırmaları yaptım inanmayınız diyorlar goji kreminin kendi yerini aradım sahteymiş bilginiz olsun

Yıldız 1 Şubat 2016

goji berry meyvesi gerçekten de yağ yakımını hızlandırdığını söylüyor tanıdığım insnlar. bence meyvesini aktarlardan alırsanız faydasını görebilirsiniz.

hasibe kırbaş yağız 22 Aralık 2016

yetişiyor selim bey ben yetiştirdim marmara bölgesi nde balıkesir susurluk beyköy mallesin de adım hasibe yağız butik üreticiyim beş dekar yetiştirdim 2015 te ektim 2016meyvesini hasat ettim hasibe kırbaş yağız diye feceme bakarsanız görürsünüz yetişmez diye birşey yok biraz emek verince bal gibide yetişiyor

yusuf 4 Şubat 2016

ben de goji berry meyvesini yakından takip etmeye başladım. Bu sitedeki yorumlara zaman zaman bakacağım. Umarım faydalı birşeydir.

ayhan 9 Şubat 2016

inanmayın hiç bir işe yaramıyor paranız boşuna gidecek. zayıflama bence diyetisyene gidin. o size nasıl zayıflayacağınız düzenli bir beslenme ile söyleyecektir.

hasibe kırbaş yağız 22 Aralık 2016

ayhan bey yanılıyorsunuz bu meyveyi zaten diyetizyenler de öneriyor ben 113 kilo idim bu meyveyi kullanmaya başladım ve ben şimdi 95 kiloya ulaştım süper bir meyve ve ben şimdi kendim yetişyiriyorum yüzde yüz organik ithal meyveler hiç bir işe yeramıyor çünkü çinliler özünü alıp kurutuyorlarmış türkiyeye ithal ediyorlarmış aktarlar genelde ithal satıyorlar çok ta ucuz ama posası hiç faydası olmuyor ben çok memnunum süper kullanıyorum kullanmayada devam edicem

Ali 13 Şubat 2016

Bende kullanmak istiyorum. Be yapmak lazim

ceyda 14 Şubat 2016

yen dogum yaptim kullanirsam sorun olur mu

admin 15 Şubat 2016

Kullanmamanızı tavsiye ederiz ceyda hanım.

hasibe kırbaş yağız 22 Aralık 2016

ceyda hanım çocuk sütten kesilmeden kullamayın çükü çocuk kilo alamaz sütünüzden geçebilir

Derya 28 Mayıs 2016

Kremden istiyorum bana dönüş yapar mısınız

Perihan 4 Ekim 2016

Derya hanim eğer kremi isterseniz irtibata geçebilir.

gül 14 Temmuz 2016

bu kıremi nasıl uyguluyoruz günde kaç defa

admin 14 Temmuz 2016

Gül hanım bu kremi de diğer kremlerde olduğu gibi uygulamak istediğiniz bölgeye masaj yaparak uyguluyorsunuz. Kremi sürerken 2-3 dakika boyunca masaj yapmaya dikkat ediniz. Yani kremi cildinize iyice yediriniz. İyi günler.

Perihan 4 Ekim 2016

Goji bery kullanıyorum ben çok memnun kaldım. İsteyenler bana ulaşabilirsiniz.

Sona 14 Ekim 2016

Nasil kullandin ? Ben aldim ama yorumlara bakiyorum cok piwan oluyorum

Sona 14 Ekim 2016

Salam. Bende aldim ama yorumlara bkib cok piwan oldum . Iwe yaramasi bi yana sorunlari olur bide . Dorumu ?
Siz nasil kullandiniz ?

sinan 27 Aralık 2016

Perihan hanım bende kullanmak ıstıyorum ancak pıyasada birçok sahte urun bulunmakta.sizce ne yasıl bu urunu tedarık edebılırım..

semiii 29 Ocak 2017

Merhab Perihan hanim. Bende bu kremi kullanmak istiyoum.30 yasim var.yas araligi varmi?kullndgnida yan etkilerini gordunuzmu?sizde ne kadar faydsini godunuz?

SEDA 28 Mart 2017

NERDEN ALDINIZ KREMİ GÜVENEMİYORUM BEN ALMAK ÇOK İSTİYORUM AMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM PERİHAN HANIM

Sona 14 Ekim 2016

Salam. Bende aldim ama yorumlara bkib cok piwan oldum . Iwe yaramasi bi yana sorunlari olur bide . Dorumu ?
Siz nasil kullandiniz ?

Aslı 6 Aralık 2016

merhabaa. ben de bir arkadaşımın önerisi üzerine dün refan marka goji berry kremi aldım. ilk izlenimlerim gayet olumlu bakalım herhangi bir beklenmeyen etki gösterecek mi

fidan 8 Ocak 2017

14 yasındaki kızım kullanmak istiyor sakıncası olurmu?

Sntdeniznur 26 Ocak 2017

SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU KREMİ ZAYIFLAMAK İÇİN ALDIM.FAKAT HİÇ BİR FAYDASINI GÖRMEDİM.VERDİĞİNİZ HELÂL PARANIZA YAZIK.BEN SAĞLIKLI ZAYIFLAMAK İÇİN DİYETİSYENE GİDİYORUM.SİZDE SAKIN ALMAYIN…

SEDA 28 Mart 2017

BU KREM ZAYIFLAMAK İÇİN DEGİLKİ YÜZDEKİ KIRIŞIKLAR VE LEKELER İÇİN

SİZ AKTARDAN KURU ÜZÜM ŞEKLİNDE KIRMIZI RENKTE SATILIYOR AKTARA

SORDUGUNUZDA O SİZE YARDIMCI OLUR ONU YOGURDUN İÇİNE YADA SADE Bİ

ŞEKİLDE YEMENİZ GEREKİYOR BENİM ABLAM GOJİ BERRY İLE ÇOK KİLO VERDİ

DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM …………….

Aysun 19 Nisan 2017

Selam arkadaşlar benim ikiz bebeklerim var 6 aylık oldular ek gidaya başladım arada emziriyom. Goji çayını içmemde herhangi bi sakınca varmı yardımcı olurmusunuz